Σύστημα Αποκατάστασης δοντιού CS3000


Το CS3000 της Carestream Dental είναι κοπτικό υψηλής ακρίβειας κοπής, καθώς διαθέτει τέσσερις άξονες με μοτέρ, χωρίς ρουλεμάν για υψηλής ποιότητα προσθετικές αποκαταστάσεις. To CS 3000 είναι ιδανικό για την αποκατάσταση μεμονωμένων δοντιών. Ο σχεδιασμός του κοπτικού είναι συμπαγής και η λειτουργία του αθόρυβη, χωρίς κραδασμούς κατά την διάρκεια της σμίλευσης, με  αποτέλεσμα ο οδοντίατρος να έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί το CS3000 ακόμη και μέσα στο ιατρείο του.

Κοπτικό αποκατάστασης δοντιού carestream dental CS3000
CS3600 ενδοστοματικό scanner carestream

Ενδοστοματικό Scanner CS3600


Με τον ενδοστοματικό σαρωτή CS3600 της Carestream Dental ο οδοντίατρος μπορεί να σκανάρει εύκολα & γρήγορα την κάθε γνάθο. Το αποτέλεσμα είναι σε πραγματικά χρώματα και 3D εικόνες. Αυτές μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν στο πρόγραμμα αποκατάστασης CS Restore, ώστε να γίνει ο σχεδιασμός ένθετων, κορώνων κ.α.

Το ενδοστοματικό scanner CS3600 χρησιμοποιεί τεχνολογία νέας γενιάς για την λήψη πολλών εικόνων το δευτερόλεπτο (60+ fps) και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσομοιάζει στο βίντεο.

Σχεδιαστικό πρόγραμμα αποκατάστασης CS Restore


To CS Restore της Carestream Dental είναι ένα λογισμικό CAD (Computer Aided Design), που απλοποιεί και αυτοματοποιεί τη διαδικασία σχεδιασμού της αποκατάστασης. Έτσι, οι οδοντίατροι είναι σε θέση να σχεδιάσουν, με αυτόματο τρόπο, μία φυσική και λειτουργική αποκατάσταση μεμονωμένων δοντιών με λιγότερα βήματα.

Το CS Restore συνεργάζεται με τον ενδοστοματικό σαρωτή CS 3600 και με το κοπτικό CS 3000.

CS Restore Λογισμικό Cad Σχεδιαστικό Πρόγραμμα αποκατάστασης δοντιών

Χρήσιμα για τα Συστήματα Σάρωσης & Αποκατάστασης της Carestream Dental

Brochure CS3000     

Brochure CS3600  

Brochure CS Restore

Επιπλέον πληροφορίες

Εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας να σας παρουσιάσουν τις δυνατότητες των απεικονιστικών μηχανημάτων που ταιριάζουν στην ειδικότητα και στον επαγγελματικό χώρο σας 

Στην εταιρεία μας λειτουργεί Showroom με τα μηχανήματα της Carestream Dental, των οποίων είμαστε εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι.