Ακτινοδιαγνωστικά μηχανήματα για κτηνιάτρους & κτηνιατρεία

Η ακτινοδιαγνωστική στην κτηνιατρική είναι σήμερα μια γρήγορη, απλή και με χαμηλό κόστος διαγνωστική μέθοδος, προσιτή σ’ όλους τους κτηνιάτρους. Η συνεισφορά της στην πράξη είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού, πολλές φορές, όχι μόνο η διάγνωση, αλλά και το θεραπευτικό σχήμα αποφασίζονται μπροστά στο διαφανοσκόπιο.
 
Η MEDICAL SYSTEMS I.K.E. εξοπλίζει τα κτηνιατρεία, τις κλινικές και τα νοσοκομεία μικρών ζώων με ακτινοδιαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα για ζώα συντροφιάς, καθώς και για ζώα που εκτρέφονται σε σύγχρονες κτηνοτροφικές μονάδες.

Ζοομαχ

Veterinary Analog X-ray System

Τα ZooMax, τα κτηνιατρικά ακτινολογικά μηχανήματα της Control-X Medical ανήκουν στα πιο advanced και user-friendly συστήματα του είδους τους. Χαρακτηρίζονται από το τρίπτυχο Απλότητα, Επίδοση και Ασφάλεια και αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές για τις ανάγκες των κτηνιάτρων. Λόγω του μεγέθους και των χαρακτηριστικών τους είναι ιδανικά τόσο για τους περιορισμένους χώρους που διαθέτουν συχνά τα κτηνιατρεία, όσο όμως και για τις κτηνιατρικές κλινικές και τα νοσοκομεία ζώων.

ZooMax White

Κτηνιατρικό Ακτινολογικό Σύστημα 

Το Zoomax White Veterinary Radiographic System αποτελείται από μια έδρα 4 κατευθύνσεων, και μια βάση στήριξης της λυχνίας με μεταβλητό SID. Είναι ιδανικό ακτινολογικό σύστημα για όλους τους τύπους λήψεων, συμπεριλαμβανομένων των πολύ χαμηλών για πολύ μικρά ζώα και κατοικίδια.

Οι δυνατότητες που προσφέρει, όπως η επέκταση της έδρας, η περιστροφή της λυχνίας, τα προεγκατεστημένα πρωτόκολλα εξετάσεων και άλλες, επιτρέπουν την χρήση του και σε μεγαλόσωμα ζώα, γι’ αυτό και προτιμάται επίσης από κτηνιατρικές κλινικές και νοσοκομεία ζώων.

Zoomax white veterinary analog xray system console ktiniatrika aktinologika

ΦΥΛΛΑΔΙΟ  ZOOMAX WHITE

Στην brochure για το κτηνιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα ZooMax White μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος

Brochure Zoomax White veterinary analog xray system