Ενδοστοματική κάμερα CS1200


Το μοντέλο CS1200 της Carestream Dental είναι μια ενδοστοματική κάμερα, που αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε οδοντίατρο. Παρέχει όλες τις οπτικές πληροφορίες που χρειάζεται κάθε επιστήμονας – επαγγελματίας για να αποκτήσει μια σαφή εικόνα της κατάστασης και να συζητήσει τις λύσεις με τον ασθενή.

Ενδοστοματικές κάμερες carestream dental CS1200
CS1500 intraoral camera wireless ενδοστοματικές κάμερες

Ενδοστοματική κάμερα CS1500


Η ενδοστοματική κάμερα CS1500 λειτουργεί με σύνδεση USB 2.0. και είναι ένα απαραίτητο εργαλείο απεικόνισης για κάθε οδοντίατρο. Παρέχει υψηλής ευκρίνειας εικόνες, με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως διαγνωστικό εργαλείο κατά τη διάρκεια οδοντιατρικών εργασιών.

Wireless ενδοστοματική κάμερα CS1500


Το μοντέλο CS1500 Wireless συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα της ενδοστοματικής κάμερας CS1500 κι ένα ακόμα: την έλλειψη καλωδίου. Πρόκειται για την ασύρματη εκδοχή μιας εξαιρετικά εύχρηστης ενδοστοματικής κάμερας που λύνει τα χέρια του γιατρού.

CS1500 intraoral camera wireless ενδοστοματική κάμερα

Χρήσιμα για τις Ενδοστοματικές κάμερες της Carestream Dental

Brochure CS1200      

Brochure CS1500  

Brochure Intraoral Cameras EN 

Brochure Intraoral Cameras Fight Sheets EN 

Επιπλέον πληροφορίες

Εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας να σας παρουσιάσουν τις δυνατότητες των απεικονιστικών μηχανημάτων που ταιριάζουν στην ειδικότητα και στον επαγγελματικό χώρο σας 

Στην εταιρεία μας λειτουργεί Showroom με τα μηχανήματα της Carestream Dental, των οποίων είμαστε εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι.