Φορητά και τροχήλατα Ακτινολογικά μηχανήματα

Τα φορητά ακτινολογικά – ακτινογραφικά συστήματα είναι ιδανικά για κατ οίκον ακτινογραφίες, προσφέροντας ευελιξία στις ιατρικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προς ασθενείς, που δεν δύνανται να μετακινηθούν από την οικία τους.

Τα φορητά συστήματα είναι βεβαίως απαραίτητα για τις ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας). Τροχήλατα και φορητά κτηνιατρικά συστήματα αποδεικνύονται απαραίτητα σε κάθε κτηνίατρο, όπως επίσης και τα φορητά υπερηχογραφικά μηχανήματα για έναν μεγάλο αριθμό ειδικοτήτων της ιατρικής.

Κάθε φορητό ακτινολογικό μηχάνημα συγκεντρώνει ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών πλεονεκτημάτων, που περιγράφονται εκτενέστερα ΕΔΩ

Η MEDICAL SYSTEMS I.K.E. εμπορεύεται φορητά και τροχήλατα ακτινοδιαγνωστικά μηχανήματα για κατ’ οίκον επισκέψεις, για τις ΜΕΘ, για κτηνιάτρους και για πολλές ειδικότητες γιατρών.

Αναλαμβάνουμε επίσης τη συντήρηση του εξοπλισμού, μέσω συμβολαίων συντήρησης, αλλά και την τεχνική υποστήριξη, τις επισκευές και τα ανταλλακτικά που πιθανόν να χρειαστούν.

Portable x-ray

DIG Series της Dongmun

Η σειρά φορητών ακτινολογικών μηχανημάτων DIG της εταιρείας Dongmun αποτελεί μια ασφαλή επιλογή φορητού ακτινολογικού εξοπλισμού, που απευθύνεται σε ακτινολόγους, κτηνιάτρους και δομές που οφείλουν να ανταποκρίνονται σε επείγοντα περιστατικά, παρέχοντας υπηρεσίες και εξετάσεις σε ασθενείς που αδυνατούν να μετακινηθούν. 

PORTABLE X-RAY DIG-360

Φορητό ακτινολογικό

Το φορητό ακτινολογικό μηχάνημα DG360 έχει πεδίο εφαρμογής στην ακτινολογία που εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και είναι ιδανικό για εξετάσεις κατ’οίκον, για ακτινολόγους και κτηνιάτρους, για τις ανάγκες του στρατού, για εξετάσεις που πρέπει να γίνουν σε επείγοντα περιστατικά και γενικά σε ασθενείς, οι οποίοι δεν μπορούν ή δεν πρέπει να μετακινηθούν. Ο χειρισμός του γίνεται απομακρυσμένα και μπορεί να προσαρμοστεί σε τροχήλατη βάση, όπως αυτή που εικονίζεται στο πλάι, η οποία κατασκευάζεται στο εργαστήριο της Medical Systems, σύμφωνα με τις ενδεδειγμένες προδιαγραφές.

Για την κατασκευή τροχήλατης βάσης για φορητό ακτινολογικό διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και απευθυνθείτε στην Medical Systems.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ DIG-360, DIG-110 & ΦΥΛΛΑΔΙΟ DIG Series

Μελετήστε στη συνέχεια τα χαρακτηριστικά των φορητών ακτινολογικών μηχανημάτων DIG110 της Dog-mun και ενημερωθείτε εκτενέστερα από την brochure που ακολουθεί για τη σειρά DIG της Dogmun.

Brochure portable x-ray DIG Series Dogmun.

ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΟ C-ARM

  • Ψηφιακός επεξεργαστής βίντεο της σειράς DIM
  • RTP Ψηφιακός επεξεργαστής βίντεο
  • Dicom3.0 συμβατό
  • CCD κάμερα 1K x 1K
  • Πλευρική περιστροφή ± 270 °, τροχιακή περιστροφή 130 °
  • Περιστροφή ± 12 °
  • Οριζόντια κίνηση 210 mm, κατακόρυφη κίνηση 450 mm

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

Καλέστε μας στο 2102446738 ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουμε κάθε πληροφορία που χρειάζεστε.