Σύστημα ψηφιοποίησης CS7200 με πλακίδια φωσφόρου


Το σύστημα ψηφιοποίησης CS 7200 της Carestream Dental διευκολύνει στο μέγιστο βαθμό την διαδικασία λήψης ψηφιακής ακτινογραφίας και απλοποιεί την καθημερινότητα του επιστήμονα – επαγγελματία. Μέσω των πλακιδίων φωσφόρου το CS 7200 συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της ψηφιακής ακτινογραφίας και της ευχρηστίας του αναλογικού φιλμ.

CS7600 σύστημα ψηφιοποίησης με πλάκες φωσφόρου carestream dental

Σύστημα ψηφιοποίησης CS7600 με πλάκες φωσφόρου


Το σύστημα ψηφιοποίησης CS 7600 της Carestream Dental συνδυάζει με μοναδικό τρόπο ταχύτητα και ποιότητα. Το CS 7600 έχει σχεδιαστεί για χρήση από πολλαπλούς ασθενείς και χρήστες ταυτόχρονα, γι’ αυτό είναι πάντα διαθέσιμο χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε την ολοκλήρωση και την αποστολή της κάθε εικόνας στο τερματικό. Συνυπολογίζοντας πως λειτουργεί με πλακίδια φωσφόρου, που είναι εύκολα στη χρήση, όσο και το φιλμ, βρίσκει εύκολα τη θέση του σε μια οδοντιατρική κλινική ή σε ένα οδοντιατρικό κέντρο.

Χρήσιμα για τα Συστήματα Ψηφιοποίησης με πλακίδια φωσφόρου της Carestream Dental

Brochure CS7200     

Brochure CS7600 

Επιπλέον πληροφορίες

Εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας να σας παρουσιάσουν τις δυνατότητες των απεικονιστικών μηχανημάτων που ταιριάζουν στην ειδικότητα και στον επαγγελματικό χώρο σας 

Στην εταιρεία μας λειτουργεί Showroom με τα μηχανήματα της Carestream Dental, των οποίων είμαστε εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι.