Η Medical Systems στην επιχειρηματική έκδοση “Χρυσές Επέτειοι” της ICAP

Αφιέρωμα Medical Systems στην ετήσια έκδοση της ICAP Χρυσές Επέτειοι

Η Medical Systems συμπληρώνοντας 25 χρόνια επιτυχούς δραστηριοποίησης στον χώρο της υγείας, έχει συμπεριληφθεί στην ετήσια επιχειρηματική έκδοση “Χρυσές Επέτειοι” της ICAP CRIF. Η έκδοση αποτελεί ένα πολυτελές, ετήσιο τεύχος, που είναι αφιερωμένο σε εταιρείες με πολυετή πορεία και διακρίσεις στον τομέα τους.

Παραθέτουμε την κοινή δήλωση του Προέδρου μας κ. Ιωάννη Κρητικού και του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Στυλιανού Ρωμανιά.

Στη Medical Systems συνεχίζουμε για περισσότερα από 25 χρόνια να τοποθετούμε τον άνθρωπο στο κέντρο των δραστηριοτήτων μας και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της αγοράς των διαγνωστικών συστημάτων, καθώς και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της ακτινοδιάγνωσης, απευθυνόμενοι σε Νοσοκομεία, Κλινικές, Διαγνωστικά Κέντρα, Ιατρεία.

Επενδύουμε στα στελέχη μας και στη διαρκή επιμόρφωσή τους, παρέχοντας ασφαλές επαγγελματικό περιβάλλον, ευκαιρίες εξέλιξης και συνολικής προόδου. Στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τις ιδανικές λύσεις για τον καθένα, με στόχο την τεχνολογική αρτιότητα του διαγνωστικού εξοπλισμού και τη μέγιστη θωράκιση των χώρων. Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με διεθνείς Οίκους, ενώ από το 2014 είμαστε Επίσημοι Αντιπρόσωποι της Carestream Dental, προσφέροντας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά διαγνωστικά συστήματα με τεχνολογίες αιχμής.

Σε όλη τη διαδρομή μας στηριζόμαστε στην τεχνογνωσία και την πολυετή πείρα της πρώτης γενιάς των ιδρυτών και αξιοποιούμε τις εμπειρίες και τις ιδέες που εισάγει η νέα γενιά στη διοίκηση της εταιρείας μας. Έχοντας κοινούς στόχους και συνυπάρχοντας σε αγαστή συνεργασία, οδηγούμε τη Medical Systems στο μέλλον ως την κορυφαία επιχείρηση στον κλάδο της, καθώς συνδυάζουμε την εμπορία μηχανημάτων με τις υπηρεσίες τεχνικής συντήρησης, ενώ παράλληλα ειδικευόμαστε στην ακτινοπροστασία και τη θωράκιση ακτινολογικών εργαστηρίων. Με μια τόσο πλούσια δέσμη δραστηριοτήτων,  οραματιζόμαστε για την εταιρεία μας περαιτέρω ανάπτυξη και αναγνώριση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αφιέρωμα Medical Systems στην ετήσια έκδοση της ICAP Χρυσές Επέτειοι

Δείτε εδώ και διαβάστε το πλήρες αφιέρωμα στην Medical Systems, όπως αυτό φιλοξενείται στην 7η έκδοση “ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΙ” για το 2022, στις σελίδες 128-129.

Κλείνοντας, σημειώνουμε πως η έντυπη έκδοση “Χρυσές Επέτειοι” για το 2022 κυκλοφόρησε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου μαζί με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

Για να βρείτε την online έκδοση και να δείτε όλα τα αφιερώματα στις κορυφαίες εταιρείες που συμπεριελήφθησαν, ακολουθήστε τον σύνδεσμο κάνοντας click εδώ.

Photography Medical Systems | Design: canva pro