Επισκεφτήκαμε το ECR 2019 στη Βιέννη

Η Medical Systems στο ECR 2019 στη Βιέννη

Επιδιώκουμε να γνωρίζουμε τις εξελίξεις στον κλάδο μας, να ενημερωνόμαστε για νέα μηχανήματα, να εκπαιδευόμαστε και να εμβαθύνουμε σε γνώση, να δουλεύουμε πάνω σε νέες τεχνολογίες. Αυτό απαιτεί επαγρύπνηση από την πλευρά μας κι έτσι, μεταξύ άλλων, επισκεπτόμαστε συχνά σημαντικές εκθέσεις και κορυφαία συνέδρια, που γίνονται στους κλάδους της ακτινολογίας, της οδοντιατρικής και των άλλων πεδίων στα οποία δραστηριοποιείται η Medical Systems. Βρεθήκαμε λοιπόν στην καρδιά των γεγονότων, στο European Congress of Radiology 2019 (ECR2019) που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη από τις 27 Φεβρουαρίου ως τις 3 Μαρτίου.

Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ακτινολογίας είναι ένα ετήσιο σημαντικό γεγονός, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τις τάσεις που παρουσιάζονται στον κλάδο της ακτινολογίας. Είναι προσανατολισμένο στις υπηρεσίες και στις καινοτομίες της τεχνολογίας που υπηρετεί την επιστήμη, ενώ συνδυάζει την ανταλλαγή γνώσης μεταξύ της επιστημονικής κοινότητας και τις νέες προτάσεις σε ό, τι αφορά στον εξοπλισμό και τα μηχανήματα.

Τα μηχανήματα της Carestream Dental κέντρισαν το ενδιαφέρον

Από τη λίστα των εκθετών του European Congress of Radiology δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν η Carestream Dental και η Carestream, που συμμετείχαν δυναμικά και είχαν από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες στην έκθεση. Ως Αντιπρόσωποι Ελλάδας των μηχανημάτων της Carestream Dental βρεθήκαμε στο εκθεσιακό περίπτερο της και είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε καλούς μας συνεργάτες, όπως φαίνεται και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που συνοδεύουν την ανάρτηση αυτή!

Η Medical Systems στο ECR 2019 στη Βιέννη, άποψη του περιπτέρου της Carestream Dental
Η Medical Systems στο ECR 2019 στη Βιέννη. Άποψη του περιπτέρου της Carestream Dental
Η Medical Systems στο ECR 2019 στη Βιέννη, άποψη του περιπτέρου της Carestream Dental
Η Medical Systems στο ECR 2019 στη Βιέννη. Ως Αντιπρόσωποι της Carestream Dental για την Ελλάδα βρεθήκαμε στο περίπτερό της
Η Medical Systems στο ECR 2019 στη Βιέννη stand Carestream
Η Medical Systems στο ECR 2019 στη Βιέννη στο stand της Carestream

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας συναντηθήκαμε και με τους στενούς μας συνεργάτες από την εταιρεία Iasis Technologies, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Η αμοιβαία εκτίμηση και η άριστη συνεργασία μας είναι στοιχεία που υπογράφουν κάθε έργο, το οποίο αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε από κοινού.

Γιάννης Παπαθύμιου - Η Medical Systems στο ECR 2019 στη Βιέννη
Γιάννης Παπαθύμιου – Η Medical Systems στο ECR 2019 στη Βιέννη
Στέλιος Ρωμανιάς - Η Medical Systems στο ECR 2019 στη Βιέννη
Στέλιος Ρωμανιάς – Η Medical Systems στο ECR 2019 στη Βιέννη
Η Medical Systems στο ECR 2019 στη Βιέννη, με στενούς συνεργάτες από την εταιρεία Iasis Technologies
Με στενούς μας συνεργάτες από την εταιρεία Iasis Technologies
Η Medical Systems στο ECR 2019 στη Βιέννη στο περίπτερο της Carestream Dental
Με συνεργάτες μας από την Carestream Dental

Μετά την Αυστρία μάς περιμένουν και άλλα σημαντικά γεγονότα, εμπορικές εκθέσεις για ακτινοσκοπικά και οδοντιατρικά μηχανήματα, ιατρικά συνέδρια, ανά τον κόσμο και βεβαίως στην Ευρώπη.