Τα μεταχειρισμένα απεικονιστικά μηχανήματα είναι μια αξιόπιστη επιλογή

metaxeirismena anakataskevasmena apeikonistika mixanimata

Κάθε μεταχειρισμένο ακτινολογικό μηχάνημα είναι πλήρως ελεγμένο από πιστοποιημένους μηχανικούς

Εκείνο που είναι σημαντικό να γίνει σαφές από την αρχή είναι πως τα μεταχειρισμένα απεικονιστικά μηχανήματα, τα οποία προωθούνται εκ νέου για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες της αγοράς, είναι απολύτως αξιόπιστα σε επίπεδο λειτουργίας και άψογα σε επίπεδο εμφάνισης. Πρόκειται για ακτινοδιαγνωστικό εξοπλισμό που έχει χρησιμοποιηθεί με τη δέουσα προσοχή και συνέπεια, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την καλή λειτουργία του και ακολουθώντας πιστά το ανάλογο πρόγραμμα για τη συντήρησή του.  Τα μηχανήματα αυτά πληρούν όλα τα standards, ελέγχονται εξονυχιστικά από εξειδικευμένους μηχανικούς, φρεσκάρονται και βρίσκουν τη θέση τους σε εργαστήρια και σε μονάδες παροχής πρωτοβάθμιας ή και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Πρόκειται για μεταχειρισμένο απεικονιστικό εξοπλισμό απόλυτα λειτουργικό

Με την γρήγορη πρόοδο της τεχνολογίας και την παράλληλη ταχεία ανάπτυξη αρκετών εκ των υφιστάμενων εγκαταστάσεων διαγνωστικών κέντρων, εργαστηρίων, κλινικών παγκοσμίως, ο απεικονιστικός εξοπλισμός ανανεώνεται αρκετά συχνά και όσο ακόμα είναι πλήρως λειτουργικός και αξιόπιστος, χωρίς προβλήματα ή βλάβες. Έτσι, προκύπτουν αρκετά μεταχειρισμένα ακτινοδιαγνωστικά μηχανήματα ανά τον κόσμο, που βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και εξακολουθούν να υποστηρίζονται κανονικά από τους οίκους, τους επίσημους αντιπροσώπους και εμπορικές εταιρείες με τεχνικά τμήματα. Μετά από τις εργασίες για την “αναζωογόνησή” τους είναι διαθέσιμα σε συμφέρουσες τιμές για να καλύψουν τις διαρκείς ανάγκες του κλάδου, με τρόπο αξιόπιστο και αποτελεσματικό.

Στη Medical Systems εντοπίζουμε αξιόπιστα μεταχειρισμένα απεικονιστικά μηχανήματα για τους πελάτες μας

Στη Medical Systems έχουμε τη δυνατότητα να εντοπίζουμε τα κατάλληλα ανακατασκευασμένα μηχανήματα, τα οποία ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη που μας περιγράφει ο εκάστοτε πελάτης. Αναλαμβάνουμε την έρευνα για λογαριασμό του πελάτη μας, με σκοπό να βρεθεί το κατάλληλο μεταχειρισμένο μηχάνημα και φροντίζουμε για την απεγκατάστασή του, εφόσον χρειάζεται να γίνει. Στη συνέχεια, παρακολουθούμε την πορεία των εργασιών για τον έλεγχο και το φρεσκάρισμά του, ενώ αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και την εγκατάσταση του μηχανήματος στον χώρο που μας υποδεικνύει ο πελάτης μας, φροντίζοντας και για την εκπαίδευση των χειριστών. Η συντήρηση κάθε μηχανήματος αποτελεί αντικείμενο ενός συμβολαίου συντήρησης, ενώ για τον πρώτο χρόνο παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας με πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών. Μεταχειρισμένα απεικονιστικά μηχανήματα Siemens, Philips & General Electric μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε νέας ή υφιστάμενης μονάδας και διαγνωστικού κέντρου, προσφέροντας λύσεις απόλυτα ασφαλείς και οικονομικά προσιτές.