Εγκατάσταση κρύπτης ραδιοϊσοτόπων

Κατασκευή, μεταφορά και εγκατάσταση κρύπτης ραδιοϊσοτόπων

Συνεχίζοντας να παρέχουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας, μοιραζόμαστε μαζί σας μια από τις πρόσφατες εγκαταστάσεις μας. Στη Medical Systems λαμβάνουμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της νόσου covid-19 και παράλληλα βρίσκουμε λύσεις για τους πελάτες μας. Επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας και διατηρούμε σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε μαζί οποιαδήποτε νέα πρόκληση.

Παράδοση με γερανό και εγκατάσταση κρύπτης ραδιοϊσοτόπων

Μια τέτοια πρόκληση ήταν και η εγκατάσταση μιας νέας κρύπτης ραδιοϊσοτόπων που κατασκευάσαμε στο Εργαστήριο μας. Λόγω της ιδιαιτερότητας του κτιρίου στο οποίο έπρεπε να μεταφερθεί και να εγκατασταθεί, χρησιμοποιήσαμε γερανό για να την ανυψώσουμε στον όροφο που έπρεπε να τοποθετηθεί.

Όπως φαίνεται, χαρακτηριστικά, στις φωτογραφίες έξω από το διαγνωστικό κέντρο Ιατρόπολις στα Πατήσια είχαμε προβλέψει να υπάρχει διαθέσιμος χώρος για να γίνει η μεταφορά και η ανύψωση της κρύπτης. Σκοπός μας ήταν να προκληθεί η λιγότερη δυνατή αναστάτωση γι’ αυτό και επιλέξαμε προσεκτικά ημέρα και ώρα για να γίνουν οι εργασίες.

 

Ανύψωση κρύπτης ραδιοϊσοτόπων με γερανό

Παράδοση με γερανό και εγκατάσταση κρύπτης ραδιοϊσοτόπων

Παράδοση με γερανό και εγκατάσταση κρύπτης ραδιοϊσοτόπων

Οι κρύπτες ραδιοϊσοτόπων, κατασκευάζονται στο Εργαστήριο της Medical Systems από τους έμπειρους Τεχνίτες μας, με τις κατάλληλες πρώτες ύλες και όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Είναι απόλυτα ασφαλείς και αναλαμβάνουμε να τις τοποθετήσουμε στον χώρο για τον οποίο προορίζονται, σχεδιάζοντας κάθε φορά το καλύτερο πλάνο εργασιών.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές λύσεις που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε στο Εργαστήριό μας. Με χαρά θα απαντήσουμε στα ερωτήματα και στις ανάγκες του ιατρείου, της κλινικής ή του διαγνωστικού κέντρου σας.