Η Medical Systems στο 25ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας

medicalsystems xorigos sto 25o diapanepistimiako synedrio aktinologias

Το Ελληνικό Κολλέγιο Ακτινολογίας επέλεξε την πόλη των Ιωαννίνων για να φιλοξενήσει το 25ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας. Το Συνέδριο διεξήχθη 12-15 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Du Lac. Η διοργάνωσή του πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία του Εργαστηρίου Κλινικής Ακτινολογίας και Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υπό την επιστημονική ευθύνη της Διεύθυντριάς του, καθηγήτριας Μαρίας Αργυροπούλου και τη συμβολή όλων των συνεργαζόμενων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας.

Το Συνέδριο αποτέλεσε και αυτή τη φορά ένα σημαντικό γεγονός, που έδωσε την ευκαιρία στην επιστημονική κοινότητα να επικοινωνήσει και να ενημερωθεί. Να τιμήσει μέλη της για την προσφορά τους στην Ακτινολογία, να μοιραστεί γνώσεις και να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στην ειδικότητα της ιατρικής απεικόνισης.

Στο ενημερωτικό stand της Medical Systems στο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας

medicalsystems xorigos sto 25o diapanepistimiako synedrio aktinologias
Από αριστερά: Ο Γιάννης Παπαθύμιου και ο Στέλιος Ρωμανιάς στο ενημερωτικό stand της Medical Systems, στο φουαγιέ των χορηγών του Συνεδρίου

Στο πλαίσιο αυτό η Medical Systems στήριξε το Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας ως ένας από τους χορηγούς. Εκπρόσωποί της παρακολούθησαν τις εργασίες του Συνεδρίου και στελέχωσαν το stand της εταιρείας στο φουαγιέ της αίθουσας. Με την παρουσία τους συνέβαλαν στη γόνιμη επικοινωνία και την έγκυρη ενημέρωση των Συνέδρων για τις σύγχρονες τεχνολογίες και τις νέες δυνατότητες των συστημάτων απεικόνισης. Ως επίσημος αντιπρόσωπος των διαγνωστικών συστημάτων της Carestream Dental, η Medical Systems παρουσίασε τα προηγμένα μοντέλα ψηφιακών πανοραμικών και ογκομετρικών τομογράφων, CS 9600 και CS 8200 3D, καθώς και άλλες λύσεις και συστήματα απεικόνισης του γνωστού Οίκου.

Παρακολουθήστε στη σελίδα Facebook της Medical Systems ένα σύντομο βίντεο από τη συμμετοχή της ως Χορηγός στο 25ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας.

Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 15 Μαΐου 2022, έχοντας προσφέρει, σε μεγάλο αριθμό συνέδρων από όλη την Ελλάδα, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διά ζώσης ή και διαδικτυακά ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα ομιλιών και παρουσιάσεων επιστημονικών εργασιών.