Νέο μοντέλο ενδοστοματικού σαρωτή CS 3800

Training για το CS 3800 στη Medical Systems

Ένας νέος, ασύρματος ενδοστοματικός σαρωτής της Carestream Dental είναι διαθέσιμος στην αγορά για να λύσει, κυριολεκτικά, τα χέρια των οδοντιάτρων. Απαλλαγμένο από περιορισμούς που επιβάλλει η ενσύρματη λειτουργία άλλων μοντέλων, το ασύρματο ενδοστοματικό scanner CS 3800 διαθέτει εξ’ αρχής ένα ισχυρό πλεονέκτημα.

Training Day στη Medical Systems για το νέο ενδοστοματικό scanner CS 3800

Στη Medical Systems, ως επίσημοι αντιπρόσωποι των συστημάτων του Οίκου Carestream Dental, διαθέτουμε προς πώληση το CS 3800 στην ελληνική και στην κυπριακή αγορά. Επιπρόσθετα, οι Μηχανικοί της εταιρείας και τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων έχουν ολοκληρώσει ήδη την εκπαίδευση στο νέο μοντέλο. Στη Medical Systems είμαστε, λοιπόν, σε θέση να σας παρέχουμε κάθε πληροφορία που χρειάζεστε πάνω στους ενδοστοματικούς σαρωτές, καθώς και στο νέο μοντέλο CS 3800.

Η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε στο Training & Show Room στην έδρα της εταιρείας μας από στελέχη της Carestream Dental, που επισκέφτηκαν τη χώρα μας για αυτό το σκοπό. Γνωρίσαμε αναλυτικά όλα τα features του ασύρματου σαρωτή CS 3800 και εκπαιδευτήκαμε στη χρήση, αλλά και σε τεχνικά ζητήματα.

Σε αυτή την ανάρτηση μοιραζόμαστε μαζί σας ορισμένα στιγμιότυπα από το training. Δεν σας κρύβουμε ότι πέρα από εξαιρετικά ενδιαφέρον ήταν και διασκεδαστικό, λόγω της καλής διάθεσης όλων μας. Η πανδημία είχε επιβάλλει τις εξ’ αποστάσεως εκπαιδεύσεις όλο το προηγούμενο διάστημα. Έτσι, λοιπόν, το να συναντηθούμε και να ζήσουμε μια εκπαιδευτική εμπειρία διά ζώσης ήταν για όλους μια διαδικασία που είχαμε νοσταλγήσει.

Training για το CS 3800 στη Medical Systems

Training για το CS 3800 στη Medical Systems

Training για το CS 3800 στη Medical Systems

Training για το CS 3800 στη Medical Systems

Λίγα λόγια για τον ενδοστοματικό σαρωτή CS 3800

Ο νέος ασύρματος ενδοστοματικός σαρωτής CS 3800 προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και μοναδική εμπειρία υψηλής απόδοσης. Έρχεται με μια σειρά δυνατοτήτων που εξοικονομούν χρόνο και επιτρέπουν στους/στις οδοντιάτρους να ακολουθούν τη ροή εργασίας που εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Με εργονομικό σχεδιασμό από το Studio F. A. Porsche, εξασφαλίζει τέλεια εμπειρία και αξιοπιστία στη σάρωση, αφού είναι μελετημένος σύμφωνα με τη μορφολογία και την κινησιολογία του ανθρώπινου χεριού.

CS 3800 Ασύρματος ενδοστοματικός σαρωτής
CS 3800 wireless intraoral scanner

Το CS 3800 είναι ελαφρύ, μόλις 240γρ, γρήγορο και ακριβές στο αποτέλεσμα του scanning. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο μεγάλο εύρος του οπτικού πεδίου (16x14mm Field-Of-View FOV ) και στο μεγαλύτερο βάθος πεδίου (21mm Depth-Of-Field). Ο χειρισμός του γίνεται εξ’ ολοκλήρου από την ίδια τη συσκευή και αυτό συμβάλει στην συνολική εξοικονόμηση χρόνου για τον/την οδοντίατρο και τον/την ασθενή.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το CS 3800 χρησιμοποιεί αποκλειστική πρόσβαση WiFi point-to-point που λαμβάνει άμεσα δεδομένα και την ίδια στιγμή τα μεταφέρει από τη συσκευή – scanner στον υπολογιστή.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας με αντίστοιχα ενδοστοματικά συστήματα και γνωρίστε όλα τα μοντέλα που θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες του οδοντιατρείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση ή για κάποια προσφορά που θα θέλατε να σας ετοιμάσουμε, αφού εξετάσουμε τις ανάγκες σας.

Photography Medical Systems | Design: canva pro