Παρουσιάζουμε το νέο CBCT σύστημα CS 8200 3D

CBCT cs 8200 3D

Σας παρουσιάζουμε τον πανοραμικό τομογράφο κωνικής δέσμης CS 8200 3D Family, το νεότερο σύνολο συστημάτων απεικόνισης από την Carestream Dental. Με τα εκτεταμένα fields of view – ως 12x10cm – προσφέρει προηγμένες δυνατότητες απεικόνισης, εξασφαλίζοντας ευκρινείς εικόνες, μείωση χρόνου και περισσότερες επιλογές για in-office διαδικασίες.

Πρόκειται για ένα ευέλικτο σύστημα CBCT (ψηφιακός πανοραμικός και ογκομετρικός τομογράφος) με εκτεταμένο οπτικό πεδίο και δυνατά σημεία που συνοψίζονται στα εξής:

  • Διαθέτει ευέλικτο σύστημα 2D / 3D, ιδανικό για επέκταση των δυνατοτήτων μεταχείρισης
  • Έχει εκτεταμένο οπτικό πεδίο – έως 12 cm x 10 cm, το οποίο καλύπτει προς σάρωση ολόκληρη τη γνάθο (το τόξο).
  • Παράγει εξαιρετικές εικόνες 2D / 3D, χάρη στην τελευταία premium τεχνολογία που διαθέτει
  • Δημιουργεί τρισδιάστατες εικόνες υψηλής ανάλυσης με περιορισμένο οπτικό θόρυβο και περιορισμένη απεικόνιση ανεπιθύμητων αντανακλάσεων-λάμψεων από μέταλλα
  • Λειτουργεί με σύγχρονο λογισμικό 2D / 3D για εύκολο review της εικόνας
  • Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, που βελτιστοποιούν τη ροή εργασίας

Βασικά χαρακτηριστικά του CS 8200 3D

CS8200 για 2D και 3D ευελιξία

2D / 3D ευελιξία

Το CS 8200 3D συνδυάζει 2D πανοραμική τεχνολογία και απεικόνιση CBCT (Τομογραφία κωνικής δέσμης) με σάρωση 3D, δημιουργώντας μια ισχυρή μονάδα.

Έξι επιλέξιμα πεδία από 4x4cm ως 12x10cm

Έξι (6) Επιλέξιμα FOV (Field of View)

Τα 6 επιλέξιμα οπτικά πεδία, από 4 cm x 4 cm έως 12 cm x 10 cm, καλύπτουν όλες τις εκτεταμένες διαγνωστικές ανάγκες οδοντιατρικής και εξειδικευμένης πρακτικής.

Μοναδική τεχνολογία CS MAR

Μοναδική τεχνολογία CS MAR

Η αποκλειστική τεχνολογία CS MAR με live εργαλείο σύγκρισης μειώνει δραστικά τα artifacts των μετάλλων (απεικόνιση αντανακλάσεων – λάμψεων), βοηθά στην επιβεβαίωση της διάγνωσης και μειώνει τον κίνδυνο παρερμηνείας.

Παρακολουθήστε το σχετικό Video

CS 8200 3D Extended field of view

Εκτεταμένο οπτικό πεδίο

Το CS 8200 3D διαθέτει ένα εκτεταμένο οπτικό πεδίο, που είναι απόλυτα κατάλληλο για σάρωση ενός πλήρους τόξου σε μία μόνο σάρωση. Οι διαστάσεις 12cm x 5cm και 12cm x 10cm είναι ιδανικές για οποιεσδήποτε περιπτώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν ολόκληρη την οδοντοστοιχία, αλλά και για την απεικόνιση συγκεκριμένων δοντιών και της παρακείμενης ανατομίας των γνάθων και της στοματικής κοιλότητας.

 

Advanced noise reduction ANR

Τρισδιάστατες εικόνες υψηλής ανάλυσης χωρίς οπτικό θόρυβο

Στα 75 μικρά (75μm), το CS 8200 3D παρέχει εικόνες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης που είναι ιδανικές για ενδοδοντικά περιστατικά. Εν τω μεταξύ, ο αλγόριθμος ANR μειώνει τον οπτικό θόρυβο της εικόνας, διατηρώντας παράλληλα τις κλινικές λεπτομέρειες.

Tomosharp algorithm

Ευκρινείς πανοραμικές εικόνες με μεγάλη οπτική οξύτητα

Ο αλγόριθμος Tomosharp συνδυάζεται με την τελευταία τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας για την παροχή εξαιρετικά ευκρινών πανοραμικών εικόνων στιγμιαία.

Απεικόνιση χαμηλής δόσης

Απεικόνιση χαμηλής δόσης

Η λειτουργία χαμηλής δόσης (low-dose mode) παρέχει 3D εικόνες υψηλής ποιότητας στην ίδια ή χαμηλότερη δόση με μια τυπική πανοραμική εξέταση για ασφαλέστερες εξετάσεις.

Ultra-compact και με έξυπνο σχεδιασμό

Το CS 8200 3D είναι ultra-compact σύστημα που μπορεί να εγκατασταθεί και σε μικρούς χώρους, ενώ χρησιμοποιεί το πιο διαισθητικό workflow και laser-free face-to-face τοποθέτηση.

Διαστάσεις CS 8200 3D
Διαστάσεις συστήματος CS 8200 3D
Διαστάσεις συστήματος με κεφαλομετρικό
Διαστάσεις συστήματος CS 8200 3D με κεφαλομετρικό

Powered by CS IMAGING Version 8

Το software συνδέει όλες τις τεχνολογίες imaging και CAD/CAM σε μια μόνο πλατφόρμα και αυτό είναι το πρώτο βήμα για ένα αποτελεσματικό ψηφιακό workflow.

Κεφαλομετρικές εικόνες και ίχνη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Με το προαιρετικό module Scan Ceph, το CS 8200 3D σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε υψηλής ποιότητας κεφαλομετρικές εξετάσεις σε σχεδόν μια στιγμή. Σαρώστε εικόνες σε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να μειώσετε το ενδεχόμενο καταγραφής κίνησης και να λάβετε πλήρως αυτοματοποιημένα ίχνη σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ανακαλύψτε το πλήθος των δυνατοτήτων της νέας οικογένειας πανοραμικών απεικονιστικών συστημάτων CS 8200 3D εδώ και μελετήστε το επιπλέον ενημερωτικό υλικό που έχουμε συμπεριλάβει.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 2102446738.