Ολοκληρωμένες λύσεις για κτηνιάτρους, κτηνιατρικές κλινικές και νοσοκομεία ζώων

Ακτινολογικά μηχανήματα για κτηνιατρεία ktinologika mixanimata gia ktiniatreia kai olokliromenes liseis

Ακτινολογικά μηχανήματα για κτηνιατρεία και ολοκληρωμένες λύσεις για κτηνιάτρους είναι το θέμα του παρόντος άρθρου. Η πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας εξασφαλίζει για τους κτηνιάτρους τα “εργαλεία” που χρειάζονται, ώστε να οδηγούνται σε ασφαλείς διαγνώσεις χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος. Έτσι, είναι σε θέση να παρέχουν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα στους τετράποδους ασθενείς, αλλά και συνεπή στήριξη και καθοδήγηση στους πελάτες τους και ιδιοκτήτες των ζώων.

Ένα ακτινολογικό μηχάνημα για κτηνιατρεία, κτηνιατρικές κλινικές και νοσοκομεία ζώων δεν θεωρείται πλέον “πολυτέλεια” ούτε και είναι απρόσιτη επένδυση, όπως μπορεί να σκεφτόταν κάποιος στο παρελθόν. Ίσα – ίσα που σήμερα, ένα ακτινολογικό μηχάνημα για κτηνιάτρους, θεωρείται βασικός διαγνωστικός εξοπλισμός. Είναι απαραίτητος τόσο για προληπτικές εξετάσεις και εξετάσεις που απαιτούνται στο πλαίσιο παρακολούθησης μιας νόσου, όσο όμως και για την διερεύνηση καταστάσεων που χρίζουν άμεσης φροντίδας, όπως για παράδειγμα ένα ατύχημα που είχε το ζώο.

Ακτινολογικά μηχανήματα για ζώα συντροφιάς, μικρόσωμα, αλλά και μεγαλύτερα ζώα

Οι ανάγκες των κτηνιάτρων και του προσωπικού που εργάζεται στο ακτινολογικό τμήμα μιας κτηνιατρικής κλινικής ή ενός νοσοκομείου ζώων καλύπτονται στο μέγιστο βαθμό από σύγχρονα ακτινολογικά μηχανήματα. Ένα από αυτά είναι το Zoomax White της Control-X Medical, το οποίο έχουμε παρουσιάσει και μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα εδώ. Με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που διαθέτουν, μπορούν να εγκατασταθούν ακόμα και σε εγκαταστάσεις με περιορισμένο χώρο, όπως είναι συχνά τα κτηνιατρεία.

Επιπλέον, υπάρχουν μοντέλα, όπως της σειράς Zoomax, που έχουν μεταβλητό μήκος τραπέζης για να καλύπτουν και μεγαλόσωμα ζώα όποτε χρειάζεται. Τα ακτινολογικά μηχανήματα για κτηνιατρεία είναι εύκολα στον χειρισμό κι έχουν έτοιμα προγράμματα, προσαρμοσμένα για συγκεκριμένα μέλη και σημεία του σώματος κατοικίδιων ζώων. Βεβαίως, παράγουν αποτελέσματα που ικανοποιούν απόλυτα σε ανάλυση, ώστε να είναι δυνατή η ακριβής εκτίμηση της κατάστασης από τον κτηνίατρο ή τον ακτινολόγο της κτηνιατρικής κλινικής.

Θωρακίσεις κτηνιατρικών εγκαταστάσεων και ακτινοπροστασία

Για την εγκατάσταση ενός ακτινολογικού μηχανήματος στον επαγγελματικό χώρο ενός κτηνιάτρου, σε μια κτηνιατρική κλινική ή σε ένα νοσοκομείο ζώων, πρέπει να πληρούνται όλες εκείνες οι προδιαγραφές θωράκισης, που εγγυώνται την ασφάλεια του ιατρού του προσωπικού, των ζώων και των ιδιοκτητών τους. Στη Medical Systems παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες θωράκισης και ακτινοπροστασίας, που αρχίζουν από το στάδιο καταγραφής των αναγκών και μελέτης για τη βέλτιστη προτεινόμενη λύση. Συνεχίζονται με την υλοποίηση των εργασιών και την εγκατάσταση του ακτινολογικού εξοπλισμού στο κτηνιατρείο και ολοκληρώνονται με την εκπαίδευση των χειριστών στη σωστή χρήση και την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας και προστασίας από την ακτινοβολία.

Οι τεχνίτες στο εργαστήριο που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας είναι εκείνοι που κατασκευάζουν ό, τι απαιτείται για την θωράκιση των χώρων του κτηνιατρείου, όπως πόρτες και παράθυρα ακτινοπροστασίας, ακτινοπροστατευτικά πετάσματα και άλλες ειδικές κατασκευές για την ακτινοπροστασία των εργαζομένων, των ασθενών και των συνοδών τους. Στη συνέχεια, συνεργείο της εταιρείας μας και εκπαιδευμένοι μηχανικοί ιατρικού εξοπλισμού ολοκληρώνουν το έργο με την υλοποίηση των εργασιών, την εγκατάσταση του ακτινολογικού μηχανήματος και την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης.

Υπηρεσίες Συντήρησης και Τεχνικής Υποστήριξης

Σε αυτό το σημείο κρίνουμε πως πρέπει να σταθούμε σε ένα ακόμα από τα βασικά πλεονεκτήματα που έχει η συνεργασία με μια εταιρεία όπως η Medical Systems, από την οποία ένας κτηνίατρος ή μια κλινική μικρών ζώων προμηθεύονται τον ακτινολογικό εξοπλισμό για τους τετράποδους ασθενείς τους. Πέρα, λοιπόν, από τις ειδικές κατασκευές και τις εργασίες θωράκισης των χώρων και εγκατάστασης του ακτινολογικού εξοπλισμού που περιγράψαμε πιο πάνω, ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα είναι οι υπηρεσίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης, που παρέχονται ad hoc ή στο πλαίσιο ενός ετήσιου συμβολαίου συντήρησης.

Έτσι, οι επαγγελματίες που φροντίζουν για την υγεία και την περίθαλψη των ασθενών τους, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, που είναι οι ιδιοκτήτες των ζώων, παύουν να νοιάζονται για τεχνικά ζητήματα και είναι σίγουροι για την άριστη λειτουργία των μηχανημάτων τους ανά πάσα στιγμή.

Φορητά ακτινολογικά μηχανήματα (portable)

Στις περιπτώσεις εκείνες που η μετακίνηση του ζώου είναι δύσκολη, που υπάρχει κάποια άμεση ανάγκη, ή που απαιτείται για άλλους λόγους να ληφθούν ακτινογραφίες σε χώρο εκτός ιατρείου και κλινικής, τότε η λύση που ταιριάζει στους κτηνιάτρους είναι τα φορητά (portable) ακτινολογικά μηχανήματα, όπως αυτά της σειράς DIG της DONGMUN, που παρουσιάζουμε εδώ και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Τα φορητά ακτινολογικά μηχανήματα προσφέρουν ευελιξία και εξασφαλίζουν στους κτηνιάτρους την δυνατότητα για άμεση επέμβαση στα περιστατικά που χρειάζεται, αλλά και παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών κατ’ οίκον, οι οποίες αναγνωρίζονται, αξιολογούνται ανάλογα και επιβραβεύονται μέσα από το loyalty των πελατών – ιδιοκτητών ζώων.

Για τα φορητά ακτινολογικά μηχανήματα, στο εργαστήριο της Medical Systems κατασκευάζουμε τροχήλατες βάσεις, σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές οι οποίες λειτουργούν με τηλεχειρισμό και διευκολύνουν στην χρήση του μηχανήματος.

Γνωρίζοντας, λοιπόν, τι σημαίνει για τους ιδιοκτήτες η αμέριστη αγάπη τους για τα ζώα συντροφιάς, όπως και τι σημαίνει για τους κτηνιάτρους η ανάγκη για υπεύθυνη αντιμετώπιση κάθε περιστατικού που αφορά τους τετράποδους – και όχι μόνο – ασθενείς τους, στη Medical Systems διαθέτουμε μια δέσμη από υπηρεσίες, και μια σειρά από επιλογές σε ακτινολογικό εξοπλισμό και ειδικές κατασκευές ακτινοπροστασίας, που απευθύνονται σε αυτό τον κλάδο και στοχεύουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που δύναται να προσφέρει κάθε επαγγελματίας υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συζητήσετε μαζί μας τις ειδικότερες απαιτήσεις για το κτηνιατρείο σας, σας προτρέπουμε να μας καλέσετε στο 2102446738 ή να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε εδώ και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.