Οι Πιστοποιημένοι Μηχανικοί της Medical Systems δρουν άμεσα και υπεύθυνα

Πιστοποιημένοι Μηχανικοί στα Πανοραμικά pistopoiimenoi mixanikoi panoramika

Στην Medical Systems επενδύουμε στους ανθρώπους μας και στην διαρκή εκπαίδευσή τους. Έτσι, οι Μηχανικοί διαγνωστικών συστημάτων, που στελεχώνουν το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας μας, εκπαιδεύονται από τους οίκους που εκπροσωπούμε και συνεργαζόμαστε. Είναι σε θέση, λοιπόν, να παρέχουν υπεύθυνα, υπηρεσίες για την πρότυπη λειτουργία, τη συντήρηση ή την επισκευή του ακτινοδιαγνωστικού εξοπλισμού.

Το Carestream Dental Institute εκπαιδεύει & πιστοποιεί τους Μηχανικούς μας

Μέσω του Carestream Dental Institute, τέσσερις (4) Μηχανικοί που ανήκουν στο δυναμικό της Medical Systems έχουν παρακολουθήσει τις επίσημες εκπαιδεύσεις και έχουν εξειδικευτεί σε οδοντιατρικά διαγνωστικά μηχανήματα αιχμής. Ως παράδειγμα αναφέρουμε τα πανοραμικά, 2D και 3D μηχανήματα της οικογένειας CS8100 ή CS9300, CS9600. Οι Μηχανικοί μας έχουν πιστοποιηθεί από την Carestream Dental και είναι κάτοχοι των ανάλογων Certifications*. Η εκπαίδευσή τους συνεχίζεται διαρκώς, καθώς έχουν μόνιμα πρόσβαση σε πηγές γνώσης και σε εργαλεία μέσα από την πλατφόρμα της Carestream Dental. Αυτό τους επιτρέπει να βρίσκονται πάντα στην κορυφή της γνώσης για τις νέες τεχνολογίες και τα νέα συστήματα. Παράλληλα, ως Authorised Distributor της Carestream Dental, επιτρέπει στη Medical Systems να ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα στη βάση των πελατών μας.

Ο ικανός αριθμός πιστοποιημένων μηχανικών εξασφαλίζει άμεση ανταπόκριση στις κλήσεις των πελατών μας

Σε έναν τόσο ευαίσθητο κλάδο, όπως είναι η υγεία και με ένα μεγάλο εύρος παρεχομένων υπηρεσιών, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ακριβείς στις επεμβάσεις μας σε ένα ιατρικό μηχάνημα, συνεπείς στις συμβατικές υποχρεώσεις μας και άμεσοι στην ανταπόκρισή μας στις κλήσεις των πελατών μας. Θέτοντας αυτό το τρίπτυχο ως θεμέλιο της εταιρικής φιλοσοφίας, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς να διαθέτουμε ικανό αριθμό εξειδικευμένων και πιστοποιημένων Μηχανικών. Μάλιστα, αυτό θεωρείται από τους συνεργάτες μας ως ένα από τα πλεονεκτήματά μας και αποτελεί εγγύηση για την ταχύτητα και τον επαγγελματισμό με τον οποίο διαχειριζόμαστε κάθε διαγνωστικό σύστημα, έχοντας δυνατότητα να επεμβαίνουμε ταυτόχρονα σε διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Προσφέρουμε συνολικά τις υπηρεσίες που εγγυώνται την εύρυθμη λειτουργία του διαγνωστικού εξοπλισμού σας

Στο πλαίσιο συμβολαίων συντήρησης, αλλά και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες μιας εγκατάστασης, παρέχουμε υπηρεσίες, που ξεκινούν από τη μελέτη των αναγκών ενός διαγνωστικού κέντρου, την προμήθεια του κατάλληλου ακτινοδιαγνωστικού συστήματος, την εγκατάσταση και την εκπαίδευση των χειριστών και φτάνουν μέχρι την υποστήριξη, την προληπτική συντήρηση, τον ποιοτικό έλεγχο και τις επισκευές του. Οι πιστοποιημένοι Μηχανικοί της Medical Systems έχουν όλα τα εφόδια και τις γνώσεις, για να λειτουργεί ο ιατρικός εξοπλισμός σας, άριστα, στο μέγιστο των δυνατοτήτων του!

Πιστοποιημένοι Μηχανικοί της Medical Systems στα πανοραμικά της Carestream Dental

*Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, δεν δημοσιεύουμε τις Πιστοποιήσεις των Μηχανικών της Medical Systems, με φανερά τα προσωπικά στοιχεία τους και άλλα ευαίσθητα δεδομένα.