Πωλήσεις και εγκαταστάσεις ακτινολογικών μηχανημάτων

πωλήσεις και εγκαταστάσεις ακτινολογικών μηχανημάτων poliseis egkatastaseis aktinologikon mixanimaton medicalsystems

Οι πωλήσεις και εγκαταστάσεις ακτινολογικών μηχανημάτων είναι ο ένας τομέας δραστηριοποίησης της εταιρείας μας. Κάθε εγκατάσταση ακτινολογικού και γενικότερα διαγνωστικού μηχανήματος, με τις ιδιαιτερότητες που έχει και τους διαθέσιμους χώρους που υπάρχουν, αποτελεί για το τεχνικό τμήμα και τους μηχανικούς μας ένα μοναδικό δημιουργικό project, που υλοποιείται με σωστό σχεδιασμό, καλή προετοιμασία, άριστο προγραμματισμό και φυσικά συντονισμό μεταξύ όλων για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Στην παρούσα ανάρτηση αναφερόμαστε σε δύο εγκαταστάσεις του ακτινολογικού μηχανήματος Siemens Μultix TOP, που υλοποιήσαμε παλαιότερα. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Siemens, αξιόπιστο, λειτουργικό και εύκολο στον χειρισμό.

Το ένα ακτινολογικό σύστημα εγκαταστάθηκε στις Φέρες Έβρου, στο Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο Φερών του ιατρού ακτινοδιαγνώστη κ. Άλκη Ιορδανίδη. Στο εργαστήριο του κ. Ιορδανίδη εγκαταστήσαμε επίσης Σύστημα Ψηφιοποίησης Carestream Vita LE – Printer Dryview 5950.

Οι παρακάτω φωτογραφίες από την ημέρα της εγκατάστασης

Ακτινολογικό Μηχάνημα Siemens Μultix TOP aktinologiko από την Μedicalsystem Ακτινολογικό σύστημα Siemens Ακτινολογικό Μηχάνημα Siemens Μultix TOP , aktinologiko από την Μedicalsystems Ακτινολογικό μηχάνημα Carestream aktinologiko-siemens-medicalsystems-iordanidis-0275-s

Στο Σύγχρονο Ιατρικό Κέντρο Πρωτοβάθμιας Υγείας και Διαγνωστικό Εργαστήριο “υγιαίνειν”, στην Αρναία Χαλκιδικής, εγκαταστήσαμε ένα όμοιο μοντέλο ακτινολογικού συστήματος της Siemens, έναν αναλογικό μαστογράφο Siemens Mammomat 3000 Nova, ένα πανοραμικό Cranex, καθώς επίσης και ένα σύστημα ψηφιοποίησης Carestream Classic –  Printer Dryview 5950.

Η φωτογραφία ελήφθη από τον Μηχανικό που έκανε την εγκατάσταση, αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της.

Ακτινολογικό μηχάνημα Siemens aktinologiko από την medicalsystems

Οι Πιστοποιημένοι Μηχανικοί της Medical Systems και άτομα με τεχνογνωσία από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, αναλαμβάνουν όλες τις εργασίες που απαιτούνται για την εγκατάσταση ακτινοδιαγνωστικού εξοπλισμού σε κάθε σημείο της Ελλάδας, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. Οι μηχανικοί μας στη συνέχεια θα σας εκπαιδεύσουν ορθά και υπεύθυνα για τον σωστό χειρισμό των συστημάτων, όπως επίσης και η Medical Systems θα είναι πάντα στο πλευρό σας για τη συντήρηση και την επισκευή τους.

Απευθυνθείτε σε εμάς για να σας προτείνουμε και να σας προμηθεύσουμε ένα καινούριο μοντέλο ακτινοδιαγνωστικού συστήματος ή ένα μεταχειρισμένο – ανακατασκευασμένο ακτινολογικό μηχάνημα σε άριστη κατάσταση και μάλιστα με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας από την Medical Systems, με πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, κάντε click εδώ ή καλέστε μας τηλεφωνικά στο 2102446738.