Νέο ψηφιακό πανοραμικό CS9600 από την Carestream Dental

cs9600 ψηφιακό πανοραμικό με κεφαλομετρικό. Διατίθεται από την Medical systems

Η Carestream Dental παρουσιάζει τη νέα γενιά στα ψηφιακά πανοραμικά συστήματα. Παρουσιάζει το CS9600, ένα έξυπνο εξωστοματικό σύστημα που χαρακτηρίζεται από την σοφία με την οποία έχει σχεδιαστεί ως προς τις λειτουργίες του, καθώς και από την απλότητα με την οποία λειτουργεί.

cs9600 carestream dental medicalsystem.grΗ αρχιτεκτονική του CS9600 συνδυάζει σε ένα μηχάνημα την 2D πανοραμική τεχνολογία και το CBCT imaging με το 3D facial scanning και modeling.

Πρόκειται για ένα ευέλικτο σύστημα, που απευθύνεται στους κλάδους της γενικής οδοντιατρικής, των εμφυτευμάτων, της στοματικής και γναθοπροσωπικής χειρουργικής, της ακτινολογίας, το οποίο είναι ιδανικό για την παραγωγή 2D και 3D ψηφιακών ακτινογραφιών οδοντογναθοπροσωπικής περιοχής, ΩΡΛ (αυτιών, μύτης και λαιμού), αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, καθώς και των περιοχών του καρπού.

Το CS9600 φέρνει μαζί του περισσότερη απλότητα και ευκολία, διαθέτοντας Smart Pad, Live Positioning Assistant, Smart Auto Pan, Smart Auto 3D, αλλά και περισσότερες καινοτομίες και δυνατότητες όπως το CS MAR και το CS Face Scan.

Με περισσότερες εκδοχές στις διαστάσεις γίνεται η τέλεια λύση για πολλές ειδικότητες, αφού οι επιλογές μεταξύ 12×10, 16×10 και 16×17 προσφέρουν πραγματική ευελιξία.

Δείτε, στο σύντομο video που ακολουθεί, τις καινοτομίες που ενσωματώνει το νέας γενιάς ψηφιακό πανοραμικό μηχάνημα και ογκομετρικός τομογράφος CS9600.

Στην Medical Systems έχουμε ήδη εκπαιδευτεί στις νέες δυνατότητες που προσφέρει το CS9600 και μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στις κατάλληλες επιλογές, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας. Παρέχοντας υπηρεσίες pre-sales, πωλήσεων ακτινοδιαγνωστικών μηχανημάτων αιχμής, αλλά και after-sales services, υπηρεσίες εκπαίδευσης, καθώς και τεχνική υποστήριξη, παραμένουμε δίπλα σας σύμβουλοι και τεχνικοί υπεύθυνοι από την αρχή και σε όλη την πορεία! Δείτε εδώ περισσότερα μηχανήματα της Carestream Dental, της οποίας η Medical Systems είναι Επίσημος Συνεργάτης.