Ακτινοπροστατευτικά πετάσματα

ακτινοπροστατευτικά πετάσματα petasmata aktinoprostasias kataskevi Medical Systems
Τροχήλατα ακτινοπροστατευτικά πετάσματα
Η αξιοπιστία, η ομαλή κίνηση και – όταν χρειάζεται – η σταθερότητα των πετασμάτων ακτινοπροστασίας εξασφαλίζονται από τον σχεδιασμό, τον τρόπο κατασκευής και φυσικά από την ποιότητα των πρώτων υλών και των υλικών που επιλέγουμε για την παραγωγή τους στο Εργαστήριό μας.

Στο Εργαστήριο της Medical Systems ειδικευόμαστε στις κατασκευές για τη θωράκιση ιατρικών χώρων και την ακτινοπροστασία που εφαρμόζεται σε ακτινολογικά εργαστήρια, νοσοκομεία, κλινικές, ιατρεία. Μεταξύ αυτών είναι οι πόρτες ακτινοπροστασίας, τα παράθυρα ακτινοπροστασίας με μολυβδύαλους, ειδικές κατασκευές όπως είναι οι κρύπτες ραδιοϊσοτόπων, καθώς και τα ειδικά, μεταλλικά, τροχήλατα πετάσματα που προσφέρουν ακτινοπροστασία στο προσωπικό, σε χώρους όπου πραγματοποιούνται ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις. Τα ακτινοπροστατευτικά πετάσματα συνιστούν λύση ακτινοπροστασίας και σε χώρους κλινικών και νοσοκομείων που αφιερώνονται σε έκτακτες συνθήκες για τα περιστατικά που πρέπει να ελεγχθούν άμεσα και με τη μικρότερη έκθεση σε κίνδυνο, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Covid-19.

Μπορείτε να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τις θωρακίσεις και την ακτινοπροστασία στην σελίδα με τις υπηρεσίες της Medical Systems.

Τα ακτινοπροστατευτικά πετάσματα διαφόρων τύπων ανήκουν στις κατασκευές, στις οποίες ειδικευόμαστε, ακολουθώντας όλες τις καλές πρακτικές και τηρώντας τις διεθνείς προδιαγραφές για την επίτευξη της μέγιστης ασφάλειας ιατρών, νοσηλευτών, βοηθητικού προσωπικού και ασθενών.

Η θωράκιση είναι ένα από τα τρία βασικά στοιχεία ακτινοπροστασίας, που μαζί με τον χρόνο και την απόσταση, ορίζουν το πλαίσιο προστασίας που πρέπει να εξασφαλίζεται σε χώρους με ακτινοβολία. Οι έμπειροι τεχνίτες, με τους οποίους στελεχώνεται το Εργαστήριo που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Medical Systems, κατασκευάζουν, μεταξύ άλλων, σταθερά ακτινοπροστατευτικά πετάσματα, αλλά και κινητά και τροχήλατα πετάσματα ακτινοπροστασίας.

Τροχήλατα ακτινοπροστατευτικά πετάσματα
Στη Medical Systems κατασκευάζουμε κατά παραγγελία πετάσματα ακτινοπροστασίας, διαφόρων τύπων, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές

Πετάσματα ακτινοπροστασίας που κατασκευάζει η Medical Systems και οι τύποι τους

Τα πετάσματα οροφής είναι απαραίτητα για την ασφάλεια προσωπικού και γιατρών, που πρέπει να βρίσκονται στον χώρο κατά τη διάρκεια της εξέτασης ή της ιατρικής πράξης και συστήνεται να τοποθετούνται όσο το δυνατό πιο κοντά στον ασθενή. Τα σταθερά πετάσματα ακτινοπροστασίας είναι ιδανικά για την διαμόρφωση των αιθουσών όπου γίνονται οι εξετάσεις, όπως και για τον διαχωρισμό σε επιμέρους χώρους για τον χειρισμό των μηχανημάτων και την παρατήρηση. Από την άλλη πλευρά, τα τροχήλατα ακτινοπροστατευτικά πετάσματα που κατασκευάζουμε στη Medical Systems ικανοποιούν την ανάγκη για ευελιξία και σε συνδυασμό με τη δυνατότητα τοποθέτησης μολυβδύαλου, ικανοποιούν και την ανάγκη για παρατήρηση μέσα από αυτά. Ειδικά για την προστασία των ατόμων, που πρέπει να παραμένουν στον χώρο με την ακτινοβολία, τα φορητά πετάσματα είναι η ενδεδειγμένη λύση.

Στις φωτογραφίες παρουσιάζονται στιγμιότυπα από την προετοιμασία και την αποστολή μιας παραγγελίας για κατασκευή τροχήλατων ακτινοπροστατευτικών πετασμάτων στο Εργαστήριο της Medical Systems. Οι διαστάσεις των πετασμάτων διαφέρουν και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε παραγγελίας, ενώ οι τεχνικές προδιαγραφές τους ακολουθούν τους διεθνείς κανονισμούς.

ακτινοπροστατευτικά πετάσματα φορτώνονται προς αποστολή σε πελάτη
Έξω από τις εγκαταστάσεις της Medical Systems φορτώνεται προς αποστολή η παραγγελία με τα τροχήλατα ακτινοπροστατευτικά πετάσματα
Ξύλινα κιβώτια με φορητά ακτινοπροστατευτικά πετάσματα από την Medical Systems
Δίνουμε βαρύτητα στη συσκευασία κάθε παραγγελίας, για την ασφαλή μεταφορά των πετασμάτων ακτινοπροστασίας στον τελικό προορισμό τους

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2102446738 και να μελετήσουμε την περίπτωση που θα μας περιγράψετε, ώστε να σχεδιάσουμε τις λύσεις που αρμόζουν σε αυτή και να υλοποιήσουμε την θωράκιση και την ακτινοπροστασία των χώρων για τους οποίους ενδιαφέρεστε.

 


 

Καλέστε μας στο 2102446738 ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουμε κάθε πληροφορία που χρειάζεστε.