Τοποθέτηση κατασκευών για ακτινοπροστασία σε ογκολογικό χώρο

ακτινοπροστασία με τοποθέτηση ειδικού τύπου παραθύρου με μεταλλικό πλαίσιο

Η εξειδίκευση της Medical Systems στις θωρακίσεις και την ακτινοπροστασία ιατρικών χώρων αποτελεί σημαντική παράμετρο στις συνεργασίες που συνάπτουμε. Σε συνδυασμό με το εμπορικό τμήμα της εταιρείας, που είναι υπεύθυνο για την προμήθεια μηχανημάτων, αλλά και με το τεχνικό τμήμα που είναι υπεύθυνο για την τεχνική υποστήριξη και συντήρησή τους, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας.

Στα στιγμιότυπα που έπονται παρακολουθείτε το προσωπικό μας και συνεργάτες της Medical Systems, κατά τη μεταφορά και την τοποθέτηση κατασκευών ακτινοπροστασίας, σε ακτινοθεραπευτικό τομέα ογκολογικού χώρου. Πιο συγκεκριμένα, στα στιγμιότυπα παρακολουθείτε την μεταφορά και τοποθέτηση Παραθύρου με μολυβδύαλους (υαλοπίνακες ακτινοπροστασίας) και ειδικού Μεταλλικού Πλαισίου για ακτινοπροστασία, με εσωτερική θωράκιση Pb. Όπως είναι εμφανές και από τον τρόπο μεταφοράς τους, αλλά και από τον τρόπο τοποθέτησής τους, με τη συνδρομή γερανού, πρόκειται για βαριές κατασκευές ειδικού σκοπού. Κατασκευάζονται όλες στο Εργαστήριο της Medical Systems από τους τεχνίτες μας, σύμφωνα με όλα τα διεθνή standards.

Μεταφορά και τοποθέτηση παραθύρων ακτινοπροστασίας

Μεταφορά με γερανό παραθύρου ακτινοπροστασίας

Μεταλλικό πλαίσιο ακτινοπροστασίας με εσωτερική θωράκιση Pb

 

 

Παράθυρο ακτινοπροστασίας με μολυβδύαλο

Παράθυρο ακτινοπροστασίας με μολυβδύαλο και μεταλλικό πλαίσιο ειδικού τύπου

Είμαστε στη διάθεσή σας να μελετήσουμε τις ανάγκες σας. Να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τις λύσεις ακτινοπροστασίας που απαιτούνται για τις εγκαταστάσεις σας. Να σας προμηθεύσουμε με τον κατάλληλο ακτινοδιαγνωστικό εξοπλισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102446738 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας ΕΔΩ και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας πολύ σύντομα.