Η Medical Systems εξυπηρετεί αποτελεσματικά την Κύπρο

Κύπρο με Medical Systems για πωλήσεις διαγνωστικών μηχανημάτων και υπηρεσίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης

Έχοντας ήδη υλοποιήσει έργα με ιδιαίτερες απαιτήσεις στην Κύπρο κι έχοντας να παρουσιάσει ολοκληρωμένες προτάσεις για τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και τις δομές υγείας της γειτονικής χώρας, η Medical Systems έχει αναπτύξει ήδη ένα δυναμικό πελατολόγιο σε αυτή. Ανάμεσα σε εκείνους που την εμπιστεύτηκαν στην Κύπρο είναι το Mediterranean Hospital of Cyprus, το Ιατρικό Κέντρο ΔΙΚΤΑΙΟΝ, η ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΚΟΤΖΙΑΜΑΝΗΣ, το Διαγνωστικό Κέντρο Απόστολος Λουκάς στη Λευκωσία και άλλοι ιδιωτικοί φορείς υγείας.

mediterranean hospital στην Κύπρο

Η Medical Systems προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις στην Κύπρο

Το ισχυρό πλεονέκτημα της Medical Systems έγκειται στο γεγονός πως δεν είναι μόνο μια εταιρεία εμπορίας διαγνωστικών μηχανημάτων και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο είναι σε θέση να προτείνει και να υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν την πώληση ακτινοδιαγνωστικού εξοπλισμού, την τεχνική υποστήριξή του, αλλά και πλήθος άλλων υπηρεσιών. Η Medical Systems είναι μια εδραιωμένη επιχείρηση με πολυετή πορεία, που τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες, εμπορεύεται ακτινοδιαγνωστικά μηχανήματα, είναι επίσημος διανομέας των μηχανημάτων της Carestream Dental, διαθέτει μια πλήρως στελεχωμένη Τεχνική Υπηρεσία κι ένα Εργαστήριο όπου κατασκευάζει συστήματα και προϊόντα ακτινοπροστασίας, ενώ ειδικεύεται στη θωράκιση ιατρικών χώρων και διαγνωστικών κέντρων.

Βιοδιαγνωστική Κοτζιαμάνης Biodiagnostics kotziamanis

Για την αγορά της Κύπρου η Medical Systems, πέρα από την προμήθεια των ακτινολογικών, πανοραμικών και άλλων διαγνωστικών μηχανημάτων, έχει αναπτύξει ένα Δίκτυο Συνεργατών στην Κύπρο κι έχει σχεδιάσει ένα σύνολο υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να καλύπτει κάθε ανάγκη ενός σύγχρονου διαγνωστικού κέντρου, μιας κλινικής ή ενός νοσοκομείου στη γείτονα χώρα. Οι πιστοποιημένοι Μηχανικοί της εταιρείας εκπαιδεύονται διαρκώς πάνω σε κάθε νέο τεχνολογικό επίτευγμα και αναλαμβάνουν μαζί με το τεχνικό τμήμα και τους κατάλληλους συνεργάτες την εγκατάσταση των μηχανημάτων και την εκπαίδευση των χειριστών στην Κύπρο. Η εύρυθμη λειτουργία του εξοπλισμού εξασφαλίζεται μέσω Συμβολαίων Συντήρησης και Τεχνικής Υποστήριξης. Μια ακόμα σημαντική παράμετρος που θέλουμε να λάβετε υπόψη είναι η κάλυψη κάθε ανάγκης σε ανταλλακτικά, καθώς η Medical Systems διατηρεί ασφαλή ποσότητα stock ανταλλακτικών για κάθε μηχάνημα που έχει εγκαταστήσει και συντηρεί! Όσο για τον χρόνο ανταπόκρισης, πρέπει να τονίσουμε πως είναι άμεσος, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο και βάσει Συμβολαίου Τεχνικής Υποστήριξης ρυθμίζονται ιδιαίτερα θέματα που ενδεχομένως να χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης. Να σημειώσουμε, βεβαίως, πως το Helpdesk μέσω τηλεφώνου αποτελεί το first level support, που επιλύει αποτελεσματικά πολλά από τα συνήθη συμβάντα, τα οποία δεν απαιτούν την άμεση επέμβαση τεχνικού.

Ενώ ο σχεδιασμός του ΓεΣΥ (Γενικό Σύστημα Υγείας) έχει ξεκινήσει να υλοποιείται, οι αυξανόμενες ανάγκες για σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό και η αναζήτηση αξιόπιστων συνεργατών για την προμήθεια, τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξή του, απασχολούν την πλειοψηφία του ιατρικού κλάδου στην Κύπρο. Καλέστε μας τηλεφωνικά στο 2102446738 ή στείλτε μας μήνυμα μέσω της φόρμας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τον εξοπλισμό που τις καλύπτει, καθώς και τις υπηρεσίες που θα σας απαλλάξουν από κάθε ανησυχία για την λειτουργία του.