Αντικατάσταση εξοπλισμού σε κινητή μονάδα μαστογράφου της Ε.Α.Ε

κινητή μονάδα μαστογράφου στη Medical Systems sintirisi mastografou

Η Πράσινη Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας έκανε μια στάση στις εγκαταστάσεις της Medical Systems, απ’ όπου προέρχονται και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και οι ανάλογες ενέργειες σε σχέση με τον διαγνωστικό εξοπλισμό, πριν συνεχίσει το πρόγραμμά της με τις επισκέψεις σε δήμους το προσεχές διάστημα.

Η εταιρεία μας διατηρεί μια άριστη συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και στο πλαίσιο αυτής φροντίζει για την προμήθεια, την καλή λειτουργία, τις επισκευές και την συντήρηση των μαστογράφων στις κινητές μονάδες της Ε.Α.Ε.

“Φιλοξενήσαμε”, λοιπόν την Πράσινη Κινητή Μονάδα στις εγκαταστάσεις μας και αντικαταστήσαμε τον μαστογράφο της με ένα αξιόπιστο ανακατασκευασμένο μηχάνημα General Electric, έτοιμο να υπηρετήσει τους σκοπούς της Ε.Α.Ε. 

Με κεντρικό σύνθημα “Καλλιεργώντας την πρόληψη ανθίζει η ζωή” κι έπειτα από την εγκατάσταση του νέου μαστογράφου και τον πλήρη έλεγχο του εξοπλισμού, ο οποίος ολοκληρώθηκε με υπευθυνότητα από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας, το ταξίδι της πράσινης κινητής μονάδας μαστογράφου συνεχίζεται.

Η Πράσινη και η Ροζ Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας συνεχίζουν τις προγραμματισμένες επισκέψεις τους σε Δήμους της χώρας και μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ αναλυτικά για τις στάσεις τους στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Κινητή Μονάδα Μαστογράφου στη Medical Systems kiniti monada mastografou ellinikis antikarkinikis etaireias

Κινητή Μονάδα Μαστογράφου στη Medical Systems kiniti monada mastografou ellinikis antikarkinikis etaireias

Κινητή Μονάδα Μαστογράφου kiniti monada mastografou ellinikis antikarkinikis etaireias

Κινητή Μονάδα Μαστογράφου στη Medical Systems kiniti monada mastografou ellinikis antikarkinikis etaireias

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους μαστογράφους, τους οποίους μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και να αναλάβουμε τη συντήρηση και τις επισκευές τους. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε εκτενέστερα για όλες τις υπηρεσίες μας μέσα από την αντίστοιχη ενότητα του site μας κάνοντας click εδώ.