Στα ψηφιακά πανοραμικά, η οικογένεια CS8100 εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί

psifiaka panoramika carestream dental CS8100 family

Από την είσοδό τους στην αγορά μέχρι και σήμερα, τα ψηφιακά πανοραμικά συστήματα της Carestream Dental της οικογένειας CS8100 αποδεικνύεται πως είναι αξιόπιστα εργαλεία για τον γιατρό. Με την προηγμένη τεχνολογία και τις δυνατότητες που διαθέτουν και τις εικόνες που εξάγουν, τον βοηθούν να καταλήξει σε σωστή διάγνωση και να χαράξει στρατηγική για την ενδεδειγμένη αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζει ο ασθενής του.

Ποια είναι όμως εκείνα τα χαρακτηριστικά της οικογένειας CS8100 και ειδικότερα του 3D μοντέλου, τα οποία το καθιστούν εξαιρετική επιλογή;

Πρώτα απ’ όλα συγκεντρώνει έναν μεγάλο αριθμό λειτουργιών που προσφέρουν ακρίβεια, αλλά και ευελιξία. Το γεγονός ότι διαθέτει 4 πεδία επιλογής μεγέθους εξασφαλίζει πως καλύπτει μεγάλο εύρος διαγνωστικών αναγκών της οδοντιατρικής επιστήμης και των ειδικότερων τομέων της.

Στο CS8100 3D η ύπαρξη γεννήτριας υψηλής συχνότητας, μαζί με τον εξαιρετικής απόδοσης αισθητήρας CMOS 4T και μια σύγχρονη επεξεργασία εικόνας έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή ευκρινών 3D εικόνων υψηλής ανάλυσης.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο ψηφιακό πανοραμικό, που δεν απαιτεί μεγάλους χώρους για να εγκατασταθεί. Το κατασκευαστικό τμήμα της Medical Systems και οι τεχνίτες μας είναι σε θέση να σχεδιάσουν και να διαμορφώσουν τον χώρο, ώστε οι πιστοποιημένοι μηχανικοί μας να προχωρήσουν στην εγκατάσταση του μηχανήματος. Στις αναρτήσεις μας μπορείτε να δείτε ορισμένες από τις εγκαταστάσεις που έχουμε υλοποιήσει σε πελάτες μας.

Χρειάζεται μόνο ελάχιστος χρόνος και λίγα εύκολα βήματα από τον χειριστή για να γίνουν οι λήψεις σωστά, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο ασθενής αισθάνεται άνετα και δεν κουράζεται. Αυτά τα δύο επιτυγχάνονται χάρη στον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό του, που έγινε λαμβάνοντας υπόψη τους χειριστές και τους ασθενείς.

Με την έξυπνη λειτουργία Flash Scan μειώνεται κατά 70% περίπου – σε σύγκριση με το standard mode – η δόση της ακτινοβολίας, αφού η σάρωση διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Έτσι, ένας μικρός ασθενής, ένα παιδί ή οποιοσδήποτε ασθενής υποβάλλεται σε τακτικές εξετάσεις για την παρακολούθηση του προβλήματός του, θα δεχθεί πολύ μικρότερη δόση ακτινοβολίας.

Δείτε στο εκπαιδευτικό βίντεο που ακολουθεί, πώς τοποθετείτε ο ασθενής στο ψηφιακό πανοραμικό CS8100.

Εξάλλου, το γεγονός ότι το CS8100 3D είναι ένα σύστημα με δυνατότητα να προσφέρει 2D πανοραμικές αλλά και 3D εικόνες, αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του. Αν προσθέσουμε και την δυνατότητα σύνδεσής του με την σουίτα προϊόντων CS Solution, η οποία διευκολύνει τον σχεδιασμό εμφυτευμάτων, τις αποκαταστάσεις κ.α., τότε συμπεραίνουμε πως πρόκειται για μια ιδανική επιλογή, η οποία συγκεντρώνει πλήθος πλεονεκτημάτων, παράγοντας ασφαλή αποτελέσματα.

Παρακολουθήστε ένα ακόμα εκπαιδευτικό βίντεο για το CS8100 3D. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως στη Medical Systems παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης στους πελάτες μας, ώστε να λειτουργούν με σωστό τρόπο κάθε μηχάνημα και να εκμεταλλεύονται κάθε δυνατότητά του.

Οι πιστοποιημένοι μηχανικοί που ανήκουν στο δυναμικό της Medical Systems, εκπαιδεύονται από την Carestream Dental, πιστοποιούνται για την επάρκειά τους πάνω στα ψηφιακά συστήματα της εταιρείας, όπως και στην οικογένεια CS8100 και είναι διαθέσιμοι να σας ενημερώσουν, να σας κατευθύνουν στην κατάλληλη επιλογή και φυσικά να υλοποιήσουν τις εργασίες για την εγκατάσταση του εξοπλισμού και τη συντήρησή του.

Επικοινωνήστε με τη Medical Systems ΕΠΕ, ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις επιλογές που είναι καταλληλότερες για να καλύψουν τις ανάγκες σε εξοπλισμό για το οδοντιατρείο σας.