Γιατί το CS3600 είναι το ενδοστοματικό scanner που πρέπει να αποκτήσετε

intraoral scanner carestream cs3600 από την Medical Systmes ΕΠΕ

Το ενδοστοματικό scanner CS3600 της Carestream Dental είναι μια αληθινά έξυπνη συσκευή, η οποία όχι απλώς διευκολύνει την δουλειά του οδοντιάτρου, αλλά επηρεάζει με θετικό τρόπο το workflow που θα οδηγεί στο βέλτιστο αποτέλεσμα. Είναι εύκολο στη χρήση και γρήγορο σε απόδοση. Έτσι, είτε πρόκειται για αποκατάσταση δοντιών, είτε για εμφυτεύματα, είτε για ορθοδοντικές εργασίες, με το scanner CS3600 πετυχαίνετε γρήγορα, εύκολα και με συνεχή τρόπο, χωρίς διακοπές, να έχετε την 3D αποτύπωση στην οθόνη σας και μάλιστα με HD ποιότητα.

Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί μια επίδειξη της χρήσης του CS3600 intraoral scanner της Carestream Dental σε πραγματικό χρόνο.

Αν η χρήση ενός ενδοστοματικού scanner συγκριθεί με τον παραδοσιακό τρόπο λήψης αποτυπώματος της οδοντοστοιχίας ενός ασθενούς, όπως βλέπετε και στο σχετικό video, αποδεικνύεται περίτρανα πως το κέρδος σε χρόνο και ευκολία είναι μεγάλο. Παράλληλα, η ακρίβεια του αποτυπώματος, που λαμβάνεται σε ποιότητα HD μέσω του scanner, αποτελεί εγγύηση για την αποφυγή λαθών όταν η διαδικασία προχωρά στο στάδιο της υλοποίησης.

Βεβαίως, πρέπει να τονίσουμε πως ο ίδιος ο σχεδιασμός του CS3600 είναι ένα από τα πλεονεκτήματά του, σε σχέση με άλλα ενδοστοματικά scanners που κυκλοφορούν στην αγορά. Είναι έτσι μελετημένος, ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε ειδική ανάγκη που υπάρχει και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και συνεπώς η οδοντοστοιχία και η στοματική κοιλότητα διαφέρουν. Ούτε και είναι πάντα εύκολη η προσέγγιση σε κάθε σημείο του στόματος. Έτσι, με τη δυνατότητα προσαρμογής των κατάλληλων στομίων, το ενδοστοματικό scanner CS3600 είναι η ιδανική λύση.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητες του CS3600 αλλά και άλλων προϊόντων της Carestream Dental, της οποίας η Medical Systems είναι Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος.