Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η οδοντιατρική ημερίδα στην Πρέβεζα με χορηγό την Medical Systems

ημερίδα για την ψηφιακή απεικόνιση imerida odontiatrikos sillogos preveza psifiaki apeikonisi medicalsystem carestream

Η ημερίδα που διοργανώθηκε από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας με θέμα «Ψηφιακή Απεικόνιση και 3D τεχνολογία στη σύγχρονη οδοντιατρική πράξη», πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, με την ευγενική χορηγία της Medical Systems Ι.Κρητικός – Σ.Ρωμανιάς Ε.Π.Ε και της Carestream Dental.

Εκπαιδευτικού χαρακτήρα οδοντιατρική ημερίδα με τη χορηγία της Medical Systems και της Carestream Dental

Λαμπροί επιστήμονες και καταξιωμένοι επαγγελματίες ανέπτυξαν τις ομιλίες τους κατά τη διάρκεια του προγράμματος της ημερίδας και ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για όλες τις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες στον τομέα της ψηφιακής τρισδιάστατης απεικόνισης και πώς αυτές εντάσσονται στη σύγχρονη οδοντιατρική πράξη. Δείτε εδώ το πρόγραμμα των ομιλιών και τα βιογραφικά των ομιλητών, όπως τα έχουμε συμπεριλάβει σε σχετική ανάρτηση.

Στελέχη Medical Systems και ομιλητές οδοντιατρικής ημερίδας

Ο κ. Ρωμανιάς με μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου Πρέβεζας

Κάθε ομιλητής επιχείρησε μέσα από τη δική του εξειδίκευση να μεταφέρει γνώση, να μοιραστεί εμπειρία και να αναπτύξει ιατρικά ζητήματα με μεγάλο ενδιαφέρον σε σχέση με το πώς αυτά συνδέονται με την 3D τεχνολογία και την ψηφιακή απεικόνιση.

ψηφιακή απεικόνιση γενική άποψη της αίθουσας όπου έγινε η ημερίδα

Οι συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική ημερίδα παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες

Τα μέλη του οδοντιατρικού συλλόγου Πρέβεζας προλογίζουν την εκδήλωση

Στιγμιότυπα από την οδοντιατρική ημερίδα στην Πρέβεζα με χορηγό την Medical Systems

Ο Dr. Γεώργιος Τσομπανίδης είχε ως κεντρικό θέμα της ομιλίας του τα διαγνωστικά και θεραπευτικά διλήμματα στην Ενδοδοντία και ποιος είναι ο ρόλος της τρισδιάστατης απεικόνισης σε αυτό το πεδίο της οδοντιατρικής επιστήμης.

Με τα συνήθη λάθη της πανοραμικής ακτινογραφίας και τις βασικές αρχές CBCT ασχολήθηκε ο Dr. Χρίστος Αγγελόπουλος, παρουσιάζοντας και αναλύοντας τα νέα δεδομένα.

ψηφιακή απεικόνιση και 3D τεχνολογία στη σύγχρονη οδοντιατρική πράξη

Από την πλευρά του ο Dr. Ζήσης Βαϊτσίδης μίλησε για το πόσο επηρεάζει την κρίση του γιατρού η 3D απεικόνιση στην Χειρουργική στόματος, ενώ ο Dr. Mario Millazzo ήταν ίσως ο καταλληλότερος άνθρωπος για να αναπτύξει το θέμα Digital Lab, λόγω της επαγγελματικής του πορείας στη γείτονα χώρα Ιταλία, αλλά και της θέσης του στην Carestream Dental ως trainer και sales area manager σε χώρες της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, όπως είναι και η Ελλάδα.

Mario Millazzo σε εκπαιδευτική ημερίδα του οδοντιατρικού συλλόγου Πρέβεζας για την ψηφιακή απεικόνιση και το 3D στην οδοντιατρική

Όλες οι ομιλίες ήταν άκρως ενδιαφέρουσες

Η παρουσία της Medical Systems και των ανθρώπων που την εκπροσωπήσαμε στην ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας υπήρξε σημαντική, καθώς είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις ενδιαφέρουσες ομιλίες, αλλά και να συναντήσουμε αξιόλογους οδοντιάτρους και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής και να συζητήσουμε μαζί τους. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, στα σημεία που είχαμε διαμορφώσει αναλόγως, να γνωρίσουν και να ενημερωθούν υπεύθυνα, για τα προϊόντα της Carestream Dental, τα οποία εκπροσωπούμε στην Ελληνική αγορά, όπως επίσης είχαν και τη δυνατότητα να δοκιμάσουν στην πράξη την χρήση τους και να διαπιστώσουν την ποιότητα της 3D απεικόνισης.

Medical Systems και Carestream Dental εν ώρα εργασίας στο πλαίσιο της οδοντιατρικής ημερίδας

Η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι απαραίτητο στοιχείο για μια επιτυχημένη πολυετή συνεργασία

Επίδειξη των δυνατοτήτων μιας ενδοστοματικής κάμερας της Carestream Dental

3D ψηφιακή απεικόνιση

ενδοστοματικές κάμερες carestream dental στην ημερίδα για την ψηφιακή απεικόνιση και τη 3D τεχνολογία

Το άριστο κλίμα χαρακτήριζε την εκδήλωση σε όλη τη διάρκειά της, ενώ μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές της ημέρας, ήταν η στιγμή της κλήρωσης, όπου ένας τυχερός απέκτησε μια ενδοστοματική κάμερα Carestream CS1200, προσφορά της εταιρείας μας, που ήταν χορηγός της ημερίδας και δωροθέτης αυτού του δώρου για το τέλος της εκδήλωσης.

Ο κ. Στέλιος Ρωμανιάς στο βήμα

Ο κ. Στέλιος Ρωμανιάς τραβά τον τυχερό κλήρο που θα αποκτήσει την ενδοστοματική κάμερα

Χορηγός της ημερίδας και δωροθέτης της ενδοστοματικής κάμερας η Medical Systems

Ο νικητής παραλαμβάνει την ενδοστοματική κάμερα CS1200 της Carestream Dental, προσφορά δώρου από την Medical Systems

Μετά το πέρας των εργασιών, η Medical Systems και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας παρέθεσαν γεύμα σε παρακείμενο εστιατόριο, όπου δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να συζητήσουμε σε πιο χαλαρό κλίμα, να ανταλλάξουμε απόψεις, να γνωριστούμε καλύτερα.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους ομιλητές, καθώς και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας για τις δράσεις που διοργανώνει, για το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις της επιστήμης και του κλάδου, όπως και για την άψογη οργάνωση της ημερίδας με αντικείμενο την 3D τεχνολογία και την ψηφιακή απεικόνιση στην οδοντιατρική πράξη. Θέλουμε, επίσης, να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την άριστη συνεργασία.

Στελέχη Medical Systems με τον συνεργάτη κ. Mario Millazzo από την Carestream Dental

Παραμένουμε υπεύθυνοι συνεργάτες δίπλα σε κάθε επαγγελματία και κάθε γιατρό, επιδιώκοντας να καλλιεργούμε μακροχρόνιες και επωφελείς συνεργασίες, που στόχο έχουν να βελτιώνουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και να προτείνουν λύσεις, ώστε μέσα από τη σωστή διάγνωση, να οδηγείται ο γιατρός στην λήψη των καταλληλότερων αποφάσεων για την αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.