Στιγμιότυπα από τη μεταφορά αξονικού τομογράφου για απόσυρση

Απόσυρση και μεταφορά αξονικού τομογράφου metafora axonikou tomografou kai aposirsi

Το ιατρικό μηχάνημα έπρεπε να απεγκατασταθεί από κέντρο υγείας της Ζακύνθου και να μεταφερθεί για απόσυρση με την ενδεδειγμένη διαδικασία. Η Medical Systems ανέλαβε και διεκπεραίωσε όλες τις ενέργειες για την απεγκατάσταση και τη μεταφορά αξονικού τομογράφου από τη Ζάκυνθο, με σκοπό την απόσυρσή του.

Δείτε ένα σύντομο βίντεο από την ώρα της φόρτωσης του μηχανήματος

Πρόκειται για το μοντέλο Picker PQ 2000 S που οδηγείται σε απόσυρση.

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες που αφορούν την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση ιατρικού εξοπλισμού, ώστε να είναι πάντα λειτουργικός και αξιόπιστος στις ιατρικές πράξεις. Αναλαμβάνει, επίσης, έργα που αφορούν στην απεγκατάσταση των μηχανημάτων, με σκοπό τη μεταφορά και λειτουργία τους σε άλλο χώρο. Επίσης, που αφορούν τη μεταφορά για την επισκευή και την μεταπώληση τους. Και τέλος, που αφορούν την απεγκατάσταση και μεταφορά τους με σκοπό την απόσυρση, όταν τα ακτινοδιαγνωστικά μηχανήματα ολοκληρώνουν τον κύκλο ζωής τους.

Μεταφορά αξονικού τομογράφου και απόσυρση από την Medical Systems
Μεταφορά αξονικού τομογράφου και απόσυρση από την Medical Systems

Μεταφορά αξονικού τομογράφου από την Medical Systems, ο οποίος οδηγείται για απόσυρση

Παροπλισμός και Μεταφορά αξονικού τομογράφου από την Medical Systems

Μεταφορά αξονικού τομογράφου από την Medical Systems και απόσυρση
Ο αξονικός τομογράφος ολοκλήρωσε το έργο του και μεταφέρεται για απόσυρση
Μεταφορά και απόσυρση αξονικού τομογράφου από την Medical Systems
Μεταφορά και απόσυρση αξονικού τομογράφου από την Medical Systems

Η εταιρεία Medical Systems ΙΚΕ (Ι.Κρητικός – Σ. Ρωμανιάς) είναι σε θέση να αναλάβει πλήρως κάθε παρόμοιο έργο και επίσης είναι πιστοποιημένη για εμπορία, εγκατάσταση, συντήρηση, τεχνική υποστήριξη και διακίνηση απεικονιστικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων. Ομοίως, διαθέτει πιστοποίηση για τεχνική υποστήριξη νοσοκομειακού εξοπλισμού και ιατρικών συσκευών, όπως και για διακίνηση απεικονιστικών μηχανημάτων και σχετικών εξαρτημάτων στον τομέα της ακτινολογίας. Εδώ μπορείτε να δείτε και τις σχετικές πιστοποιήσεις BS EN ISO 9001:2015,   EN ISO 13485:2016 και  ΔΥ8δ/1348 από τη Lloyd’s Register Quality Assurance