Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για τις εγκαταστάσεις μας

Εγκαταστάσεις πανοραμικών μηχανημάτων από την Medical Systems σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο, τα Βαλκάνια και άλλες χώρες του εξωτερικού

Οι νέες εγκαταστάσεις διαγνωστικών και ειδικότερα πανοραμικών μηχανημάτων συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα κι έξω από αυτή. Ανάμεσα στους πιο πρόσφατους σταθμούς μας εντός συνόρων ήταν ο Βόλος, η Κέρκυρα, η Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Στο πιο πρόσφατο ταξίδι μας στην Κύπρο, εγκαταστήσαμε πανοραμικά μηχανήματα, ελέγξαμε υφιστάμενες εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα οι πιστοποιημένοι Μηχανικοί μας εκπαίδευσαν όποιον χρειάστηκε στη λειτουργία τους.

Η οργάνωσή μας για τον χειρισμό κάθε αιτήματος για προμήθεια εξοπλισμού, για διενέργεια ελέγχου και συντήρησης ή για επίλυση προβλημάτων και τεχνική υποστήριξη, καθώς και η τεχνική αρτιότητα των Μηχανικών και των Τεχνικών μας, μας επιτρέπουν να ενεργούμε άμεσα και συντονισμένα, όχι μόνο στην Αττική, αλλά και σε κάθε πόλη της Ελλάδας, καθώς και σε αρκετές του εξωτερικού.

Εξυπηρετούμε όλη τη Βόρεια Ελλάδα με εντυπωσιακά μικρούς χρόνους απόκρισης στα αιτήματα των πελατών μας

Όπως στην Νότια και Κεντρική, έτσι και στη  Βόρεια Ελλάδα ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματα των πελατών μας και παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης, ειδικά σε Πανοραμικά μηχανήματα, με Μηχανικούς μας που εδρεύουν σε αυτή για να καλύπτουν όλες τις πόλεις της, καθώς και άλλους συνεργάτες μας. Κάθε εγκατάσταση, όπου κι αν βρίσκεται, αντιμετωπίζεται με το ίδιο αίσθημα ευθύνης από την πλευρά μας, γι΄αυτό και στο ανθρώπινο δυναμικό μας διατηρούμε μακρόχρονες συνεργασίες με σημαντικό αριθμό πιστοποιημένων Μηχανικών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ώστε να αξιοποιούμε την τεχνογνωσία τους και να προγραμματίζουμε τις επισκέψεις ή τα ταξίδια τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ξεκινώντας με μια γραπτή ή τηλεφωνική επικοινωνία είμαστε στη διάθεσή σας να σας προτείνουμε το μηχάνημα που χρειάζεστε, να έχουμε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση, αλλά και να συζητήσουμε όλες τις εναλλακτικές επιλογές και τις υπηρεσίες που θα καλύψουν κάθε ανάγκη συντήρησης του διαγνωστικού εξοπλισμού, μέσα από το κατάλληλο συμβόλαιο συντήρησης . Καλέστε μας στο 2102446738 για να μας περιγράψετε τι χρειάζεστε κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές, με σκοπό να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες που παρέχετε στους ασθενείς σας.