Οι εγκαταστάσεις Πανοραμικών μηχανημάτων πάνω στον χάρτη

Χάρτης με τις εγκαταστάσεις Πανοραμικών από την Medical Systems

Η πολύχρονη δραστηριοποίηση της Medical Systems ΙΚΕ στον κλάδο των ακτινοδιαγνωστικών και πανοραμικών μηχανημάτων και η μεθοδικότητα στη ροή εργασίας όλων των επιμέρους τμημάτων και του ανθρώπινου δυναμικού έχουν ως αποτέλεσμα να μας εμπιστεύονται σε όλη τη χώρα (και όχι μόνο) πολλά από τα πιο γνωστά και αξιόπιστα διαγνωστικά κέντρα, νοσοκομεία, κλινικές, ιατροί, οδοντίατροι για την προμήθεια και τεχνική συντήρηση των μηχανημάτων, αλλά και για την ακτινοπροστασία στους χώρους εργασίας.

Ως επίσημοι αντιπρόσωποι της Carestream Dental, μελετούμε τις ανάγκες των πελατών μας και επιλέγουμε να προτείνουμε τα μηχανήματα ή τα συγκεκριμένα μοντέλα που καλύπτουν με τον αποτελεσματικότερο τρόπο όλα εκείνα που χρειάζεται η κάθε εγκατάσταση. Οι πιστοποιημένοι Μηχανικοί μας εκπαιδεύονται από την Carestream Dental, ώστε να είναι πλήρως καταρτισμένοι για θέματα hardware και software όλης της γκάμας μηχανημάτων της εταιρείας και ενημερώνονται πρώτοι για κάθε νέο προϊόν ή αναβάθμιση υπάρχοντος. Είναι δίπλα στους πελάτες μας για να τους εκπαιδεύουν με τη σειρά τους στον χειρισμό των μηχανημάτων με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία τους και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Καλύπτοντας όλες τις πόλεις της Ελλάδας με προσωπικό στην Αθήνα, αλλά και τη Θεσσαλονίκη, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πώλησης, υποστήριξης και τεχνικής συντήρησης με υποδειγματικά μικρούς χρόνους απόκρισης.

Σύντομα, ο χάρτης με τις εγκαταστάσεις των Πανοραμικών μηχανημάτων στην επικράτεια της χώρας, που έχουν γίνει και συντηρούνται από την Medical Systems, θα είναι διαθέσιμος σε μια νέα μορφή, ώστε να αξιοποιείται η πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτούς.